igen

Det verkar inte som att det gick att klicka på den länken.....hmmm

viforaldrar.se  är det iaf och Fannys bild har nummer....30310


28/4 Onsdag

Idag ska vi en sväng till öppna förskolan med Sanna och Juli =)


Vi tävlar i en omslagstävling i tidningen Viföräldrar, så nu måste ni rösta på Fanny här....
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30310&_ad_is_verified=y






RÖSTA RÖSTA RÖSTA


27/4 Tisdag

Idag fyller Fanny 11 månader =) Stor tjej börjar hon bli nu, hon är jätte duktig på att gå och hålla i bara en hand och hon är riktigt stolt över sig själv. Och igår tog hon två steg själv, hon va så glad och bara skrattade.
Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, vara ute om det blir fint väder =)

nu e de nana tajm!

Hejsvejs.....

22/4 Torsdag

Oj vilken dag, Fanny vaknade 04:50 och ville inte somna om..=( så jag e sjukt trött!!!!!så idag ska jag försöka lägga mig innan kl 22 och hoppas på att Fanny sover lite längre i morgon!
Det va längesedan jag la upp lite bilder så här kommer några från den senaste tiden =)

   

               

19/4 Måndag

Vad tiden går snabbt!!!Snart e Fanny 1 år, de e sjukt att det va så längesedan hon kom...känns som att hon har vart här hela tiden.
Inatt har vi heller inte fått sova, första gången Fanny vakna va 22.20..jag somnade typ 10 min innan hon vakna så det va riktigt jobbigt, hon va vaken i typ 1 timma, sen vaknade hon kl 01.15 och skrek o hade sig fram till kl 02.20 typ, då fick hon alvedon och efter en stund slappna hon av och kunde somna om igen, efter det vaknade hon en gång till och då vet jag inte va klockan va utan jag bar uppe henne i våran säng och hon somnade om efter lite skrik, och när klockan va 06.35 ville hon gå upp!!! Så jag är lite trött nu och ska gå och lägga mig när jag skrivit klart för nu har Fanny somnat igen...
Senare blir det Öppna Förskolan på norrmalm med mamma gänget som vanligt!!


Fanny med tuppkam

18/4 Söndag

Har precis vart ute hos Maria i Rångedala och målat, det börjar likna ett hem nu och det kommer att bli ssååååå fint när det är färdigt!Kommer nog att vilja bo där med. Nu e jag hemma iaf och Daniel och Fanny är hos Fannys farmor och hälsar på, känns jätte konstigt att va hemma helt själv, har nog vart det en el två gånger sen fanny föddes. Igår va Sofia och Maria här och vi drack lite vin o bara tog de lugnt...
nu ska ja hoppa in i duschen (stavas de så)?

Hejsvejs..


17/4 Lördag

Vad jag älskar att gå upp innnan kl 6 på morgonen, först vaknade Fanny kl 2 och ville absolut inte somna om =(
så emot min vilja gav jag henne mat så att hon kunde somna om, sen vakna hon typ 10 över 5 och gnällde fram till 05:40, då gick Daniel upp för han skulle iväg och fiska, och då ville Fanny inte sova mer. Så nu är vi uppe och har ätit frukost tvättat oss och borstat tänderna (även hunnit diska lite) och klockan är inte ens halv 8!!!
Men men, får försöka sova sen när Fanny bestämmer sig för att sova igen, annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag, ikväll kanske ja ska träffa Sofia.

Ha en bra dag!!



14/4 Onsdag

idag ska jag och Fanny träffa Camilla och Pernilla och deras barn =)Pernilla och jag har gått på samma klass i gymnasiet, o det va JÄTTE längesedan jag såg henne, så det ska bli kul=)

Fanny sover nu efter många om och men, tror att det är nya tänder på G,gnällig e hon!!Senare kanske det blir bio, flickan från ovan men inget bestämt än. Så nu får jag skynda mig att springa ner i tvätten och fixa iordning mig själv och packa ner alla saker till Fanny innan hon vaknar, hur ska jag hinna !!!

hejsvejs

12/4 Måndag

Redan måndag igen, men jag tycker om måndagar nu förtiden när man är "ledig", för då träffas vi med mamma gruppen på norrmalms öppnaförskola.Idag har vi redan hunnit massa saker, började med att äta frukost, Fanny åt gröt och en macka. Efter det borstade vi tänderna och sen rensade jag och torka ut och ställde iordning i skafferiet och sen badade vi och nu har Fanny somnat =)
Igår hade jag storstädning här hemma så Daniel fick ta med sig Fanny och gå ut o gå så jag kunde fixa i lugn o ro, det va riktigt skönt att va hemma HELT ensam, typ första gången sen Fanny föddes, hehe..


Fanny ÄLSKAR att välta ner alla skorna!!!

På fik med Marlén och Felica =)

På fik med Marlén och Felica =)

10/4 Lördag

Nu va det ett tag sedan jag skrev, Vill på babybarn mässan i gbg idag men har ingen som vil/kan följa med mig, fast jag har iof inte frågat så överdrivet många, men känns inte som att dom som inte har barn e så intresserade av de =) hehe..Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag inte åker till gbg då...men men vi får se.
Daniel kanske ska ut o fiska och Maria och Julia och några till ska sätta upp kök i Marias hus!!










RSS 2.0