26/2 Fredag Östersund

Tjo..........
Idag ska vi åka till stan o shoppa lite, dom har polarn o pyret här o lite andra roliga barn affärer.Ikväll ska vi äta "tjärlaknul", aka älgstek med kantarellsås och potatis gratäng =) Gott Gott, äntligen ska jag få min älgstek som jag pratat så länge om.
hejsvejs....

24/2 Onsdag Östersund

Idag har vi bara tagit det lugnt, vart hemma hos Marlén och Tor i Torvalla hela dagen, en liten promenad på dagen bara. I morgon ska vi på baby rytmik kl 10 , då åker vi buss dit och det är Gratis när man har barnvagn =)
Vi myser hela dagarna och Fanny och Felicia trivs jätte bra med varandra. Östersund är väldigt fint och det är vitt överallt ingen brun snö någonstans och massa granar!!!!Bra plogat är det också man kan gå överallt med barnvagnen =)
Nu kollar vi lite tv och Bäbisarna sover =)
Nattis Nattis

23/2 Tisdag östersund

Framme i Östersund =) Kom fram till Östersund igår vid halv 4 typ. Flyget gick bra, det va lite tråkigt att sitta still tyckte Fanny men det gick bra ändå. Vi träffa några kändisar på flyget som Fanny flörta med=)
Han som va med i skilda världar micke toivonen tror ja att han hette i serien Hampus Björk heter han på riktigt, och sen va de Marie Rickardsson och en till som jag inte vet vad hon heter.

22/2 Måndag

Morrn Morrn...idag bär det av till östersund =) kl 12.50 går flyget,Julia kommer hit kl 10 och sen åker vi strax efter det, Fanny måste äta innan vi åker så hon får äta på landvetter!!!
Spännande det ska bli att flyga, är nästan lite nervös själv, tur att Fanny inte vet vad som händer, hehe.

Ne nu ska jag lägga ner det sista i väskorna.
Ha en bra vecka här hemma i Borås så ska jag ha det i östersund..

Kramar


19/2 Fredag

snö snö snö....nu får snön ta o försvinna tycker ja =( alldeles för mycket snö.Idag blir det en lugn dag igen, Maria kommer hit o ska hälsa på och senare kommer mamma och hälsar på med! Ikväll blir det nog tacos och solsidan,bästa programmet =)


sova sova sova =)


18/2 Torsdag

Fanny har inte blivit så mycket bättre =( Hostar mycket o är jätte förskyld, i natt har hon vaknat flera gånger av hostningarna. Stackare.
Hoppas hoppas hoppas att hon blir bättre snart, vill ju kunna va ute lite, vi har vart instängda 1 vecka typ, förutom minitrippen till mommo o moffa.
Igår blev det en snabb sväng till ikea, Maria skulle beställa kök och jag Julia och Johan köpte lite små saker, vi åt köttbullar också, 16 kr kostade de =) det va billigt o bra.

Idag blir det en sitta inne dag, skulle ha ätit lunch med Cattis men vågar inte ta ut fanny i det kalla, har vart jätte sugen på en sallad (konstigt), den sallads baren som ligger vid kurragömma typ, jämte affärren med dom fina klänningarna, man får göra sin egen sallad där, vad man vill ha i o så..... gott gott


såhär står Fanny nuförtiden =)Stark liten tjej =)

                  
Borstning av gaddarna!                                          Hos min mommo o moffa!

17/2 Onsdag

Hon blir visst aldrig bra den där lilla tjejen,nu hostar hon också, stackare, hon är till o me hes =(
Så idag blir det inte som planerat, vi skulle gå en promenad till pappa med Julia och Loka, men vi får stanna hemma istället!Hon måste ju vara frisk när vi åker till Östersund.

Så idag blir det tvätt och ta det så lugnt som möjligt!


16/2 Tisdag

Idag ska ja o Fanny åka till mommo o moffa och äta lunch, va ett tag sedan man va ute nu så det ska bli kul, Fanny e fortfarande lite sjuk men vi e ju mest inne så det ska nog gå bra!!!!

Nu är de bara 6 dagar kvar till Östersund =)

Vet inte vad jag ska köpa till Felicia i dop present, hmmm...det var svårare än jag trodde, vill juh köpa nått i en affär som dom inte har i östersund..får fundera lite.


Tävling

Idag ska jag vara med i denna tävlingen tänkte ja...hittade den på en denna blogg myzaans.blogg.se
 =) Jätte fint halsband =)




Fast helst skulle ja vilja att det stod "Fanny" istället för "Lycka "
cocobycatrin.blogg.se
myzaans.blogg.se


15/2 Måndag

1 vecka kvar nu tills vi lämnar Borås och åker till Östersund =) Det ska bli så kul att träffa Marlén på "hemmaplan" och alla andra självklart också, har aldrig vart så långt upp i sverige så de ska bli kul kul.... =)

Vi är fortfarande sjuka, jag har börjat bli bättre men Fanny är fortfarande jätte förskyld, men tror att det beror på TANDEN som börjar växa upp.. ja hon har fått en tand, el kanske två, inte så lätt att kika i hennes mun nu =)
Har läst och hört att man kan bli förskyld och lös i magen när man får tänder,men lilla Fanny blir ju självklart bara förskyld inte det andra!!!

Julia, leka indian är att man håller en hand framför munnen och hon gapar så att an låter som en indian.

Hejsvejs...



Fanny med sin nya Björn från farfar Björne =)




         

Egentligen ska inte fanny leka med lampan på golvet, men det blev så fint ljus =)

Fanny Duktigaste Tjejen =)

Lilla Fanny ligger och sover och jag kollar på melodifestivalen, tyckte inte att någon låt va kanon bra, men måste man välja så röstar jag nog på Erik Saade och Andreas Jonsson =)

Lista på vad Fanny har lärt sig( från 7 till 8 månader):

Sitta själv




Ta sig smidigt från att sitta till att ligga



Åla sig framåt



stå på alla 4 och kan snart krypa

Smacka med munnen

Prutta med munnen


Vinka

Leka indian (hade ingen bra bild på de )hehe

säga..papapa och mamama(svårt att fånga på kort)

kan gå om man håller henne i händerna (gammalt kort )


och säkert massa saker som jag inte kan komma på just nu =)

Natti Natti


13/2 Lördag

Vi är fortfarande sjuka =( Inte lika illa som i torsdags iaf. Idag blir det bara att slappa, titta på melodifestivalen och äta massor med godis o dricka dricka, Har inte ätit godis på jätte jätte länge (nyårs löfte) som jag brutit någon enstaka gång.hihi. Men nu va de längesedan o ja e sjuk o tycker synd om mig själv.

Daniel ska iväg o spela poker med grabbsen ikväll så de blir en skön ensamkväll hemma, ska bli super duper skönt =)
Nu ska ja laga lite köttfärsås och spagetti, hejsvejs,,,
Men först lite bilder sen vi va i gbg....


     

11/2 Torsdag

Vi har blivit sjuka, jag har jätte ont i halsen o Fanny är jätte förskyld =( Stackars oss =(

8/2 Måndag

Igår va de babysim, jätte mysigt va de =) Fanny älskar verkligen allt som har med vatten att göra!!!
Idag ska vi nog gå till öppna förskolan en liten stund(kanske) Har sovit så dåligt igen =( Fanny vaknar jätte ofta, vet inte varför för nu är hon inte så jätte förskyld längre...tänder kanske??
Jaja..de går nog över..
Här kommer lite bilder

Galen bebis =)


     


Snart Kryper Jag!!!

     


6/2 Lördag

Igår va vi hos Sofia o Adde och åt god mat och drack vin o kolla lite på lets dance, de va kul =) Ikväll börjar melodifestivalen jippiiiee, men Daniel ska nog iväg så det blir tina o fanny mys!!Om en liten stund ska vi åka till pappa o hälsa på men innan de en dusch och promenad.


på "vuxenpromenad" i växjö med dom bästaste


5/2 Fredag

Fredagar tycker vi om, inte för att det gör så jätte stor skillnad för mig som e hemma men Daniel kommer ju hem o då blir det lite "avlastning" under helgen.

Ikväll ska vi till Sofia o Adde och käka o ha det gött, kanske basta o kanske dricka lite vin. Idag ska jag följa med några av mammorna till kultur huset det skulle vara någon utställning där. osså ska jag träffa Camilla =)


Nya leksaken =)


Fanny o Lukas =)

4/2 Torsdag

Igår fick det bli bärsele istället för barnvagn =) Rätt mysigt men det börjar bli lite tungt, men det gick verkligen inte att gå med barnvagn. Men idag ska jag prova barnvagn igen för jag tror att dom har plogat nu och det har ju inte snöat inatt el idag =)

Skulle ha träffat Camilla idag men det blir nog inte så ändå, men ska nog träffa henne i morgon istället, ska bli kul att se hur mycke hennes mage har växt, snart kommmer den lille killen ska bli sååå kul =)

Vid 4 ska jag träffa Cathrine ( o kanske sofia ) o fika i stan, o tjöta lite skit

oj nu råkade jag trycka på någon knapp så det blev gigantisk text?????



3/2 Onsdag

Idag ska vi till bvc och till läkaren där som ska kolla på Fannys mage, IGEN, hoppas att han kan säga nått bra idag, lite tips på hur jag kan hjälpa henne på bästa sätt =)
Det blir ingen promenad idag för Daniel ska jobba över men tror att jag tar igen det när jag ska ner till bvc sen, hoppas hoppas hoppas att dom har skottat trotoarerna( stavas de så?)annars får man gå på gatan o de e inte så kul.
Igår va vi bara inne hela dagen lång, tog ett långt bad och bara myste =)


Stora syster Maria i sitt hus =)

therese va med osså o hjälpte till!!!!


2/2 tisdag

vilken kul helg vi haft =)jätte bra och det va sjukt skoj i växjö, kul att träffa Jenny o Oscar det e inte så ofta nu förtiden!vi kika på stan o sen hem till jenny där vi festa o gick ut,på söndagen när vi skulle hem mådda jag sådär (hihi) kl 5 skulle tåget gå, MEN det blev inställt och vi fick ta buss istl, kl 17.20 lämnade vi växjö, slumrade till efter någon timme, men det tog typ 10 min sen ville någon ha min plats (hade två) o sen gick det inte sova längre.20:27 va vi framme,(äntligen) Fanny sov sen någon timme tillbaka så Daniel kunde inte hämta mig, så det va bara att traska hemmåt i snöstormen, (tänkte ringt taxi, men e inte så rik) så ca 21 va jag hemma åt min kalla pizza och gick o la mig!
oj nu blev det lite väl negativt men jag har vaknat en gång i kvarten sen 22.00 igår kväll.


RSS 2.0