magont igen =(

Tycker så synd om våran lilla tjej, hon har så ont i magen, nu har hon äntligen somnat efter en massa skrik!Stackars henne,önskar att man kan börja med lite riktig mat snart. Så idag blir det att bara stanna hemma, o ta det lugnt, eller a så lungt man kan ta de när hon har ont. 

Igår träffade vi sanna och Juli, vi fika lite på knallis o sen myste vi bara med Fanny O Juli =) Jätte kul va det att träffa dom, det va 2 månader senast så man märker så fort dom utvecklas o så.

Nu ska ja passa på att fixa o dona medans Fanny sover.

Kram Kram

Tisdag...

Nu har vi haft dop =) Har aldrig vart med om så mycket skrik innan, lilla Fanny fick ont i magen så man hörde inte ens va prästen sa,hon ville nog inte bli döpt.hihi. så igår va vi på bvc och dom skicka upp oss till en läkare på sjukhuset som vi fick åka till som kände o klämde, hon hittade inget fel utan trodde att det va mag knip och förstoppning, så vi fick lite dundermedel o Fanny mår nu okej än så länge,hoppas hoppas hoppas att det nu har släppt, annars skulle vi få komma upp o röntga magen om det inte blivit bättre.

Vi fick iaf världens finaste presenter, hur mycke saker som helst och allt va väldigt väldigt fint. Jag som alltid brukar ta en massa kort fick ju inte så mycket kort från dopet då jag inte hade tid att ta kort, men jag har fått lite kort från camilla som jag lägger upp.Och är det någon annan som har kort får ni JÄTTE gärna skicka dom till mig =)

vi va 56 personer personer, nästan alla kom som jag bjudit, förutom Marlèn med familj och Jessica. Jätte kul att alla kom men synd att jag inte hann prata så mycket med alla, det va så stressigt och så mycket att göra och så skrikig bebis, men hoppas att jag träffar er snart igen.
























Det kommer några kort till senare, har några på systemkameran men har tappat bort sladden så man får över dom till datan =(

Tack för alla presenter och all hjälp med allt =)

Snart dop =)

Det ska bli jätte spännande med dop =)  klänningen passar fortfarande, tur det. Nu är det bara ett problem, jag har blivit sjuk och hoppas att jag hinner bli frisk tills söndag, men det ska jag nog kunna fixa,får ta en massa alvedon och sova mer(hur man nu ska kunna göra det)

Vi har en ny data nu, våran gick sönde häromdagen så nu har vi köpt en ny, jätte fin e den.Men det betyder att det inte finns några bilder på denna, men jag kopierade en från min syster på facebook.

Idag kommer carl-gustav (prästen) hit på besök inför dopet, och efter det ska jag prova klänningen igen och kolla om jag ska ta det lila el rosa bandet, ni tyckte lila så jag måste prova igen, (kanske båda två samtidigt Angelica) =)


 


Sötaste tjejen =)

RSS 2.0