11/6 Fredag

Idag bär det av till växjö..kl 17 går tåget..så nu har jag packat ner alla kläder och när fanny o daniel har vaknat ska jag göra mig iordning så att jag kan packa ner allt annat med, typ shampoo balsam smink m.m
sen ska jag ha med mig en kudde och alkohol och en madrass som e jennys som vi ska sova på. Hon vill nog inte att vi ska sova i hennes säng som vi gjorde förra gången, jag cathrine och sofia sov i jennys och oscars säng och jenny och oscar sov på sofforna...hehe!!Igår va jag och åt med mammorna på lacopita, efetrsom jag inte tycker om fisk och skaldjur så mycket så hade man inte så mycket att välja på, fläskfile med potatis och rödvinssås, det va inte så jätte gott faktiskt(lite missnöjd)... =( men trevligt hade vi iaf!


8/6 Tisdag

nu va det ett tag sedan ja skrev, har haft fullt upp plus att min kamera blev borttappad!Men återfunnen igen =)
Jippppppiiieee =) Alla kort va kvar sån tur va, det va en kille som hade hittat den vid engelbrekt!Skönt att det finns lite snälla människor. Det va alla kort från fannys födelsedag så det va verkligen skönt när den kom tillbaka!
Nu är Daniel hemma på pappa ledighet och det är skönt att inte behöva göra allt själv!
Till helgen åker jag Sofia och Cathrine till Jenny i växjö och hälsar på,det ska bli super kul, vi ska fira förtidig midsommar =)Saknar Jenny!

föresten hade jag tänkt kolla på desperate housewifes idag men det verkar inte va på tv :(
Här kommer lite kort från Fannys 1års firande!!


                      


RSS 2.0