30/12 Onsdag

Nu va det längesedan jag skrev, har haft fullt upp med julfirande hos min och Daniels familjer,har träffat mycket folk och gjort mycket skoj,

Julafton: Först hos Daniels mamma med hans bröder och mormor och sen till min mormor och morfar med min mamma och systrar

Juldagen: hos pappa och fira julafton

Annandagen: Hos Daniels mormor och åt julbord, och på kvällen och bytte julklappar hos Anders Sandra Linnea och Oliver.

Sen har jag träffat Jenny det va längesedan så det va kul =) Vi va och åt på babbel i söndags, jag jenny cathrine och Sofia.


Här kommer lite bilder




     




GOTT NYTT ÅR !!

22 /12 Tisdag

2dagar kvar =) Det ska faktiskt bli mysigt att fira jul i år =) ser till o med fram emot de! Idag ska det stor städas, har plockat bort allt och ska dammsuga men Fanny somnade efter många om o men så vågar inte dammsuga när hon äntligen har somnat, hon har aldrig vaknat av det innan men idag vill jag inte riskera det. hehe.

Har fortfarande Daniels julklapp ´kvar att köpa, får inte pengar innan i morgon =( men men tror att jag vet vad jag ska köpa ändå. idag ska jag hälsa på på mitt jobb, dom håller på och ska måla om, hoppas hoppas hoppas att det blir bra =) sen ska jag till city och handla lite och köpa nått fika för Daniels pappa och Gerd kommer och fikar sen. Ha en bra jul

GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





21/12 Måndag

Oj vad dagarna går snabbt nu innan jul, bara springer iväg!!!Har fortfarande inte köpt julklapp till daniel än, får göra det i morgon!
Annars är nog allt färdigt, tror ja, vi ska först till Daniels mamma och sen till mommo o moffa =) det ska bli mysigt, pappa får vi åka till dagen efter istl orkar inte åka till så många ställen samma dag.
Nu ska jag slå in lite paket =)


tjing

17/12 Torsdag

Igår köpte jag lite julklappar till Fanny och det ska jag göra idag med, jag mommo o moffa ska på utförsäljning med barnkläder, hoppas vi hittar nått!!Har inte köpt julklapp till Daniel än heller, har inte en aning vad ja ska köpa till han, kläder kanske el nått annat skoj.
Nu ska vi snart ner i tvätt stugan o tvätta =( tråkigt. men tyvär ett måste.
Har inga kort från idag så det får bli ett gammalt =)


16/12 Onsdag

                Här kommer lite bilder från veckan som gått =)



Vi passade Loka =)


Ut på promenad!!!



Äta måste man =)


Sen åkte vi till stockholm....

  



Efter vi vart i sthlm bakade vi pepparkakor.





Tjing

14/12 Måndag

Oj vad dagarna går snabbt, 10 dagar kvar till julafton =)

Idag ska vi gå till Kristinebergs öppna förskola, har aldrig vart där innan, så de ska bli spännande. Annars en lugn dag, kanske ska göra papparkaksdeg med.

I helgen va vi i stockholm, de va jäääättttte kul verkligen, vi var på idol finalen och satt typ längst upp, det va 14700 pers där så det va rätt fullt, i början va man lite höjdrädd för att man va så högt upp. Man såg inte dom små personerna där nere på scenen så jätte bra men det fanns bild skärmar, stämmningen va bra och  dom sjöng bra, tyckte faktiskt att Kalle sjöng vinnar låten bättre. förutom alla idolerna och Agnes, Jihde och juryn så såg vi Kevin Borg, Marie Picasso, Peter Sethman, Elin Kling, Markus Birro, hon i Bounce, och Andreas Karlsson (han i idol juryn,på nära håll,inte som i Globen ), på kvällen va vi på stan och vela runt på tunnelbanan och avslutade natten-morgonen i sängar hemma i Farbror Hans kök.
En resa vi sent kommer att glömma =) hehe

Nu måste jag fixa i ordning mig innan Fanny vaknar igen.

Tjing


10/12 Torsdag

Idag har vi inhandlat massa julklappar jag och Julia, lite kvar bara, men det är inte mycket. Skönt att ha det gjort, el a jag ska köpa till Fanny och till Linnea och Oliver, men det är lätt =)
Imorgon bär det av till Stockholm med Cathrine Maria och Johan , det ska bli kul =) Maria och Johan ska till Therese och vi bor hos farbror Hans =)

Först ska vi på idol och sen blir det utgång, kul kul längtar. Hejjar inte på någon speciell på idol så de spelar ingen roll vem som vinner. Hoppas även att det kommer någon artist och uppträder.

Nu ska det packas och dushas och förberedas för i morrn... Tjing



9/12 Onsdag

Godmorgon!

Idag passar jag och Fanny Loka, Fanny tycker det är jätte kul med Loka. (Loka är min systers hund) Hon kolla på henne hela tiden och skulle hon kunna krypa hade hon krypt fram lite försiktigt! Loka struntar i Fanny hon går bara förbi henne när hon ligger på filten på golvet.

Igår åt Fanny 19.30 och sen sov hon ända till 07.30 Bra va!!!!hoppas hoppas hoppas att detta håller i sig, det är skönt att få sova hela nätter , både för mig och för daniel.



Tjing

8/12 Tisdag

Idag fyller Jenny år  =) Grattis på födelsedagen....

Fanny ligger o nanar och jag lagar mat, el den står i ugnen, potatis morötter och kyckling,mumms.
Igår va vi på öppnaförskolan på norrmalm, det va mysigt, har inte träffat dom andra mammorna på flera veckor, alla hade växt jätte mycket, någon kunde sitta bra och någon kunde till o med ta sig fram genom o åla sig. Vi sjöng runt granen för det var avslutning, sen gick vi hem o myste och Daniels mamma kom förbi o så.

Nu på morgonen har det sett ut såhär =)









tjing tjing


7/12 Måndag

Lillan nanar och jag har precis städat, det såg för j-vligt ut här hemma. men nu är det fint igen...bara lite lite kvar nu. Mommo o Moffa kommer om en stund och ska fika, så får fortsätta städningen efteråt.
Fanny är fortfarande förskyld och har ont i halsen och hostar. =( . stackars henne!

nu kom mormor och morfar =)
 tjing

6/12 söndag

Hmmm...i helgen har vi bara myst, i fredags va vi hos syster Maria i rångedala, ja Daniel Johan och Fanny. Vi kollade på idol och åt tacos! Ska bli sååååååå kul att åka till stockholm på fredag med cattis och gå på idol och festa på kvällen. I lördags va vi en sväng på stan och hos frisören och på kvällen va vi hos Anders och Martina och kollade film, och idag har cattis vart här en sväng också har ja och Julia vart hos pappa och hälsat på.

Nu är det tv tajm för lillfisen sover..


Tjing

4/12 igen

Har hittat så mycket fina kläder på internet, el inte bara kläder lite andra saker med =)

1. http://www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60048020&colorid=2518630&sectionid=Clothes

2. http://www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60051349&colorid=2509941&sectionid=Clothes

3 http://www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60053850&colorid=2505180&sectionid=Clothes

4. http://www.freshmilk.se/product_info.php?cPath=31&products_id=2894

5. http://www.fridolina.se/product/Svea/rosaprickig_byxa.htm

6. http://www.fridolina.se/product/Svea/hood_bla.htm

7.http://www.fridolina.se/product/_vriga/Molnfilt_Rosa.htm



Det var bara några av väldigt mycket saker =)


4/12 Fredag

Idag är det redan fredag, ska bli spännande att se vilka som går vidare i idol, då vet man vilka man får se live nästa fredag.=) Ska bli jätte kul att åka till stockholm med Cathrine, + att man får träffa farbror Hans.
Vi är fortfarande sjuka, men ingen feber längre. Vi har hostat i kapp jag o Fanny i natt, så tror att jag också ska vila nästa gång Fanny ska göra de. =) =)

Nu blir det frukost o mys mys....

DAGENS OUTFIT =)



Tjing

3/12 Torsdag

Igår fick både ja o Fanny feber =( inte alls kul , vill juh va ute i de mysiga vinter vädret=( osså har ja lite saker som måste fixas, + att det är tvätt dag idag. Också är vi förskylda o hostiga. Igår somnade Fanny 15.15 vaknade 18.30 va uppe i en timma och sov sen till 07.18 med två mat pass.

Så idag blir det också en "lugn" dag.

lill plutten

2/12 igen

Nu har vi blivit sjuka osså =( fy, Fanny har feber och är snorig o hostar, o jag med, förutom feber. Hoppas inte vi smittar Daniel också. Jätte hängig hela dagen har Lilla Fanny vart, inte ligga själv någonstans, så det har inte blivit så mycket med min städning. Har gjort lite iaf. =)


Tjing


2/12 Onsdag

Oj vad dagarna går snabbt, nu är det bara 22 dagar kvar till jul =) mysigt, (hoppas ja ) vet inte riktigt hur man ska hinna med att åka runt till alla men det löser väll sig.

I måndags va vi hos pappa o firade julia lite, Julia och Maria hade köpt fika båda två, så det blev hur mycket som helst.Sen hade Julia kalas hemma hos sig, med mommo o moffa o mamma o carro o Rasmus o Maria o Fanny o Johan o Daniel o Ja. Här är några kort.

                                   







Nu kommer Anders hit om en stund, o Jag ska börja städa för idag blir det stor städning!!!!!!!!!

Tjing

1/12 Tisdag

Igår vaccinerade vi oss, det gick bra =) Jag är lite lite öm i armen men inte farligt. Fanny kände av den lite i går kväll, men hon fick alvedon så gick det över, ingen feber än iaf. Jag har blivit jätte förskyld, men det blev ja i söndags så det har inte med sprutan att göra.
Igår va vi även hos lilla syster som fyller år idag, hon blir hela 22 år. =) GRATTIS =) Åt goda enchiladas och mormors underbara tårta som jag inte ätit på säkert 10 år.

Idag blir det minsta möjliga, en promenad o sen slappa hemma.



Fanny o Juli


RSS 2.0