30/11 Måndag

Idag ska vi vaccinera oss !!!!!!hjälp, hoppas att det går bra, man kan ju aldrig vara 100% säker på att man gör rätt. Men men det återstår att se. Igår va vi på kalas hos Linnea som fyllde 5år, trodde att jag hade kommit på en jätte bra idè att köpa barbie dockor, men hon hade ca 20 st nu, men hon blev glad ändå. =)
Innan dess va jag på promenad med Sofia och Cathrine, o just de ja babysim va vi på med.

Idag blir de kalas hos Julia, hon fyller år i morgon, o en sväns till pappsen!

Nu ska vi äta frukost sen hoppas jag att fanny somnar en stund till så hon är pigg o glad när vi ska till bvc =)


Tjing




ingen trött bebis, hon tycker om att gå upp tidigt på morgonen......

28/11 Lördag

Igår va vi hos cathrine =) Jätte kul, med gott vin och underbart god mat. Idag vet jag inte vad vi ska göra, tror att jag ska försöka mig på att jul pyssla lite, gå ner i källaren och hämta upp lite, (för lite jul pyssel har ja faktiskt) men ska nog inhandla lite stjörnor o ha i fönstrerna!så nu ska ja fixa iordning mig o fanny ska gå o väcka daniel!!



kan nästan sitta själv nu!

27/11 Fredag

Hann inte ta kort på vad Fanny hade på sig igår, bara med mobben o dom bilderrna orkar ja inte lägga in, så det får bli en bild på hur hon såg ut efter att hon spytt ner kläderna hon hade på sig igår.

GÅRDAGENS OUTFIT hihi



idag ska ja fixa en massa saker innan ja ska till cathrine ikväll....


tjing


26/11 Torsdag

Igår va vi på utförsäljning på mammas jobb, kommer aldrig in först så får aldrig det bästa =( fy. Fast mamma köpte i alla fall en jätte fin plåndbok till mig(fast den får jag vänta ända tills jul med att få).

Innan dess var vi på bvc och Fanny vägde nu 7100 gram och va 66 cm lång, det är en ökning på 2 cm och 600 gram sen förra gången. =) Hon växer så det knakar, hon är både längre och väger mer än mig när jag va 6 månader, ( det är bra då kanske hon blir längre än mig) =)

Och innan vi var på bvc var vi hos mommo o moffa, där åt vi falukorv och potatis mos och Fanny åt potatis och palsternacka. Trevligt trevligt.

Idag är det tvätt dag och sen så kanske jag ska gå på utförsäljning av barnkläder på nowa li...men de e tråkigt att gå själv, kanske ringer Maria, får se.



sover gott i nya sitt delen =)


25/11 Onsdag

Igår var vi hos pappa o hälsade på  =) alltid kul!!!
 Idag åker Marlén och Felicia hem igen, (tråkigt) men det har vart jätte kul att träffa dom. Hoppas ni får en bra resa hem dom ca 80 milen.

Om en liten stund ska jag Fanny och Julia åka till mommo o moffa och äta mat,dom vill träffa Fanny. I namnsdagspresent fick fanny en barnstol som hon kan ha när vi är där, jätte bra.

Tänkte att jag skulle börja med dagens outfit, (inte på mig, på fanny) men tror att det får bli gårdagens outfit, eftersom jag oftast skriver tidigt på morgonen.



GÅRDAGENS OUTFIT =)



24/11 Tisdag

Idag är det bara 1 månad kvar till jul =) Längtar fasktiskt efter jul, fast inte att åka runt till alla människor, längtar efter att fira normal jul någon gång, men det kommer väll att dröjja innan man gör de, det behövs lite mer barn och lite mer folk, men i år blir det nog jul hemma hos mommo o moffa!!Får hoppas att det bli bra =)

Idag ska jag hälsa på pappa (förmodligen) med lilla syster och sen ska jag säga hej då till Marlen och felicia som åker hem i morgon. Nu ska ja mysa med Fanny <3




23/11 Måndag

Igår va vi på babysim igen =) jätte mysigt men stressigt när hon är jätte ledsen och man ska ta av o på kläder innna man ska hem. Men de går . Vi tog undervattens kort igår men Fanny va så trött så det blev bara två kort men ville inte pina henne så det fick räcka.=) dom blev nog bra ändå.

Idag kommer Marlén och Felicia hit och ska mysa med oss, och så blir det en tripp upp till öppna förskolan på norrmalm tror ja.
sjukt vilket tråkigt väder det är hela tiden, bara mörkt och regningt. Tur att man kan välja att vara hemma hela dagen om man vill =)


min lilla fis =)


tjing tjing

21/11 Lördag

Igår va Marlén, Felicia och Camilla (med bebbe i magen ) här o myste, vi kollade på idol och åt god tacos och tjötade, det va JÄTTE kul =) underbart!!

Idag blir det nog en hyfsat lugn dag tror ja, Daniel ligger och sover nu och Fanny ligger i babygymmet och sprattlar =)

Ha en trevlig lördag


Före

Efter

Tjing


20/11 Fredag

Idag blir de Idol tacos och cola, el kanske lite vin, med Marlén, Felicia och Camilla. Mys pys.

Idag står det på listan att:
städa, (jobbigt)
vika en himmlans massa tvätt =( (fy)
handla, (också jobbigt)

Får se hur mycke jag hinner, man vill ju passa på o ta de lugnt när lillfisen sover. =)

Tror att jag idag ska byta till sitt delen på Fannys vagn, får se vad hon tycker om de.Men ska prova iaf.

Ne får väll ta tag i städandet.

Tjing (Fanny i somras )

19/11 Torsdag

Idag är det tvätt dag, Maria och Julia var här nyss och lagade lite mat o så =) Jätte gott blev de, lövbiff med svartvinbärsgele och grädde o grejjer.mumma. Fanny sover nu och jag slappar, hon har snart sovit i en timme så hon vaknar väll snart igen. Hon älskar att äta mat hon vill ha mer o mer o mer hela tiden. Hon kommer bli en rikitig tjockis.hihi... =)  Igår gick jag bara till stan, kom inte så långt som till st. sigfrid, det regnade så. Vi hämtade ett papper till julia hon skulle ha de när hon skulle till ögonläkaren, hon ska kanske laser operera ögonen så hon ser bättre.Fast jag tycker inte att hon behöver de för hon passar bra i glasögon =) (titta på bilden)





hon passar väll jätte bra i glasögon =) (förutom att hon ser lite arg ut) haha!!


Här e lite bilder på söta fanny =)





Nu ska jag ner i tvättstugan..



Tjing

18/11 Onsdag

I måndags kom Marlén och hennes lilla Felicia på besök, det va jätte roligt att träffa dom, har inte sett Felicia innan och Marlén va de längesedan jag träffade. Vi kikade lite på knalleland och åt lunch på stan och igår va dom här igen då va vi mest här hemma, förutom att vi gick ner o åt makkedonken mat och mötte camilla som också följde med hem till mig sen. Idag tänkte jag gå till sankt sigfrid till farmor och farfars grav och tända ett ljus men det regnar så så jag får göra det en annan dag.

Här kommer lite kort jag tagit =)










(tryck på dom små bilderna för att förstora)


Ps kom på att jag glömt skriva att Fanny har vänt sig för första gången i fredags näjag va med mormor o morfar =)

Tjing

16/11 Måndag

igår(söndag) va vi på babysim =) det va jätte mysigt som vanligt,förutom att jag fick bada själv med Fanny, Daniel e förskyld så han ville inte bada igår. Det gick bra och hon "dök"(stavas de så?) igen=)

Några bilder från simmet!

"Tryck för att förstora dom"






kl13 idag ska vi till öppna förskolan o träffa mamma gruppen..


tjing


Lördag 14/11

Igår kom Julia hit och kollade på idol och drack lite vin och åt tacos =) Det va trevligt. Eddie åkte ut o det känndes bra, han kan ju inte sjunga.

Idag ska vi nog ta en tripp till stan, Daniel ligger o sover han va ute med Björa igår så han orkar nog inte följa med. Nu ska lill tjejen matas o tas på kläder. O vi ska ner o hitta lite julklappar (förhoppningsvis), bra att man kan köpa presenter till Fanny även fast hon är med. =)




Fanny på öppna föeskolan =)


13/11 Tråkdag Typ

Har vart och hjälpt mommo o moffa o duka lite inför kvällen, dom ska ha överraskningsfest för Poas fru Jorun som fyller 50 år, hon vet juh som sagt inget så hoppas det blir lyckat =)
Fanny bus sover nu, hon rullade runt för första gången helt själv idag, från mage till rygg =) Jipppppie.

Annars vet ja inte vad ja ska hitta på idag, Daniel ska iväg med björa, o mej e de ingen som vill leka med, men vin ska ja dricka iaf,själv. Kanske, vifår se. Julia kanske vill komma hit, ska nog ringa till henne. =)

Ja ja...här kommer lite kort =)

Idol finalen =)

Nu har jag och Cathrine beställt biljetter till idol finalen den 11 dec, det ska bli såååå kul, vi ska bo hos min farbror Hans som bor där! Så det blir nog fest på fredagen och på lördagen kika i stan och åka hem.(hoppa man hittar lite fina bebis kläder) =)

Vi var på norrmalm också, men missade sångstunden =( kvart över 2 tror jag den va och vi kom vid kvart i 3 så vi missade den precis. Men men,,,träffade några trevliga mammor,och några söta bebisar.

Imorgon ska vi träffa min mommo o moffa, äta lite köttfärsås o spagetti o mysa,o fixa lite med en sak jag lovade att hjälpa dom med. =)
I helgen vet jag inte vad som händer, blir väll lungt som vanligt aldrig någon som vill göra nått längre!
Nu ska jag ner i tvätt stugan igen,,,Tjohej






 

12/11 Tvättdag och Sångstund

Idag ska vi tvätta, tråkigt, just nu ätre vi frukost, det va inte så gött med gröt idag, och till middag blir det morot och potatis hoppas att hon tycker att det smakar bättre =)
Sen blir det väll en promenad som vanligt, och sen till öppna förskolan för sångstunden =)

11/11 Tandläkaren=(

Idag har jag vart hos tandläkaren, Fanny va med hon också. Så det blev en promenad upp till boda där jag går hos tandläkaren!!Efter att vi vart där tänkte jag gå till babyproffsen men det ville inte Fanny så vi gick hem till  min pappa som numera bor på hulta,skulle ge fanny mat men hon ville inte ha då, sen blev hon trött så vi gick därifrån o vandrade hemmåt, så nu kom vi precis hem och Fanny sov hela vägen hem =)
Så nu är vi nyätna båda två så snart kommer storasyster Maria och hämtar oss så vi kan åka ut o fira Inga (Pappas plast faster) som fyller 80 år.

imorgon blir det nog öppna förskolan på norrmalm en stund, men innna de ska ja ner och köpa biljetter till IDOL FINALEN =) hihi,....töntigt men kul =)



Kolla så stor min lilltjej har blivit....uggs o allt =)

Börja Blogga igen =)

Jag ska försöka mig på att börja blogga igen, far min ville ha nått att läsa på dagarna och är väldigt intresserad av att veta vad vi hittar på på dagarna.
Idag har vi inget planerat alls, det blir alltid en promenad men får se när den blir för just nu regnar det.
Har skickat ett mess till min lilla syster också för att kolla vad hon gör men hon har inte svarat än så vi får se.

Igår va ja o fika med en gammal klass kompis från högstadiet, Alexandra, det va jätte kul, hon har en liten Joline som är 1år och 7månader, jätte söt liten tjej! Efter att jag träffat henne i knalleland hade vi mamma grupp på öppnaförskolan på gustav adolf,pratade med sanna på dagen o vi bestämmde oss för att träffas där o tjöta lite osså.

Så då får vi se va dagen har att ebjuda oss =)
Tjing


RSS 2.0