Mysigt att vara mammaledig =)

Trivs väldigt bra med att vara mamma ledig, idag har jag tex gjort soppa alldeles själv utan reept för första gången i mitt liv, (har bara köp färdiga soppor innan) och den blev SJUKT god, lyckades riktigt bra =)

Man hinner inte med så mycket som man kan tro.

På söndag är dopet och det ska bli kul o träffa alla släktingar och kompisar och alla, har beställt två tårtor (60 pers) vi blir 54 st.väldigt många tycker ja, men det ska iaf bli kul. Och dop klänningen är jätte fin, funderar om jag ska ta rosa el lila band, tror att jag har bestämt mig men vad tycker ni?


Lördag kväll....med skrikig bebis

idag har Fanny ( har nu bestämt mig för att inte kalla henne för bebis längre ) inte varit en glad tjej. Julia (min lilla syster ) kom hit för att kolla på film, men Fanny ville nog inte att vi skulle kolla på film för hon skrek hela tiden, förutom när jag stod upp, så fort jag sätte mig ner så skrek hon, så jag fick stå upp halva filmen, tillslut somnade hon och hon sover fortfarande så det blir nog kanske en ganska vaken natt.
Fanny tog två sprutor i förr går och tror att det kan va därför hon är så skrikig, kan vara lite feber.

Filmen va bra iaf den hette "just not that in to you"  om jag kommer ihåg rätt, på svenska hette den "dumpa honom" jätte många bra skådisar. Inte världens bästa film men helt ok.

jag har nu valt resemål som jag fick i födelsedagspresent, det blev göteborg =) Å de ska bli så kul, ser fram emot det väldigt mycket, Tack så jätte mycket mina underbara vänner för den fina presenten, det gjorde ni jätte bra o leta fram så roliga förslag =)

Här kommer lite kort från festen o lite kort på FANNY =)


 

 

 

Kom på en grej.....kolla på denna bloggen Amandavardet.se , min lillasyster visade den för mig,o hon verkar inte göra sig till i klippen heller,sjuuukt säger ja bara.

nu ska jag nog nana
Nattis Nattis


fest o vänner

Oj va kul vi hade i lördags på min 25 års fest =) jag fick en jättttte söt tårta med prinsessor på =) hihi som Sofies komis Josefine hade gjort, jätte duktigt verkligen så roligt! Utav jenny cathrine och Sofia fick jag en resa, el två rättare sagt, men jag ska välja en utav dom, den första går till Helsingfors,och den andra till gbg.

Partykryssning till Helsingfors
el
Myshelg med bubbel i Göteborg

Väldigt svårt att välja faktsikt..vet inte alls hur jag ska göra, resan till helsingfors är i 3 dagar och vet inte om jag klarar mig utan bebis så länge, också vet vi inte om daniel får ledigt från jobbet på fredagen, (har inte frågat han än)
 och det i göteborg låter också jätte kul......måste bestämma mig innan sista augusti.o de e juh snart.

Lägger upp lite bilder när jag lagt in dom på datan

en jätte glad bebis!

Kalas =)

Idag har de vart kalas hemma hos mig med mat o paj o sånt =) nu har alla åkt hem o jag kollar på någon dålig film med jennifer aniston, "the good girl" skit dålig. Jaja nu e jag trött o lilltjejen har somnat så nu ska jag gå o lägga mig.




Sötaste bebis i världen =)

25år hälften till 50 =)

Då va man 25 år redan, hann få barn innan jag va 25 iaf det är inte dåligt tycker ja. Känner mig faktiskt lite sletnare som 25 åring än 24 åring, (kan bero på en graviditet ) men vet inte riktigt. I morgon blir det kalas för släkten, så idag på min födelsedag ska jag städa, handla, laga mat och vika tvätt =) kul va. ne inte så.
så nu måste jag sätta igång medans Fanny sover.



2 dagar innan Fanny kom =)

"Surfers dude"

Kollade precis på "surfers dude" en film om en kille som e surfare o ska flytta hem...e typ kändis, men när han kommer hem så finns det inga vågor, så den handlade typ inte om surfing alls...man fik iknappt se han surfa någon gång.Trodde ju självklart att det skulle va en sån film som dom hänger på stranden o  tävlar mot varandra typ..men men då har man sett den.

I lördags kollade vi på "seven pounds" den va bra, lite seg men otroligt bra slut, spännande o lite gråtig som jag tycker om..drama tycker vi om.... =)

Nu sover Fanny o Daniel o jag funderar på om ja ska nana med el om jag ska vänta på att bebis vaknar o vill äta.får nog inte sova så länge innan hon vaknar dock.hmmm funderar lite till... =)

Hemma hos moster Maria i Rångedala

regn regn regn



muskulös bebis!



idag regnar det för ovanlighetens skull... =( fy för regn..

idag e iaf fanny med i BT, vi har inte fått tag i bt än, den va slut på city,konstigt,så nu e daniel o köper tidningen någon annan stans +att han hyr filmer som vi ska kolla på ikväll. så idag blir det lugnt.
Maria o Johan va här precis o lämna h&m kataloger som jag ska kolla igenom o jag tror att jag kommer hitta massor av saker!

The Island

Kollar nu på "the island" den är rätt bra faktiskt men har sett den innan, lilla syster var här, tvingade hit henne på tacos o vin. Nu har hon precis gått igen, o jag ska snart nana e sjukt trött, o hoppas på att daniel tar natt passet  =)

Va på stan o fika med jenny idag på dagen hon flyttar till växjö på måndag *snyft* kommer att sakna henne.
Bebis sover jämte mig på soffan o e trötter o nu ska ja fortsätta kolla på filmen...Natti Natti.



Fredags mys

Idag e de som sagt fredag och jag vet inte alls vad jag ska göra, vill dricka lite vin ikväll men får se (jo man får dricka vin om man inte ammar o de gör inte ja tyvär), vad ska mn göra idag då...kanske en sväng på stan, ska träffa sofia o jenny tror ja men har inte fått tag i dom så får se.

Annars blir det väll iaf en promenad.




ps...håll utkik efter bebis i BT på lördag el nästa lördag

Go morrron =)

Idag har vi redan hunnit med mycket, bebis har ätit frukost och mamma har ätit frukost. Sen badade jag lilla Fanny o hon tyckte faktiskt att det va helt ok, tills vi skulle tvätta håret, det va inte så kul. oj det va inte så mycket ändå, men det känndes som att det va mer.
Vad har en dag som denna att erbjuda då? Har ingen aning va ja ska göra så ska nog ringa lilla syster o fråga om hon vill gå på stan,


Nu blir de snart dop =)

Snart närmar diet sig dop dag =) Mysigt det ska bli, ca 1 månad kvar nu, å nu ska det fixas med dopklänning som redan finns men är inne på kemtvätt för det va 21 år sedan den avändes, och den är ca 56 år gammal =) roligt när saker går i arv, den är fortafrande jätte fin, kommer att lägga upp någon bild på den när jag får teba den.
Det jag funderar på nu är vad man ska ha för tårta, tänkte först att jag skulle ha en sån tårta som man kan ha hennes ansikte på el a ett kort på henne på tårtan typ, men vi blir många så vet inte om det kanske blir lite dyrt.jaja vi får se,,

Hmmm har funderat på hur man ser om någon läser på min blogg..hur ser man det? om det är någon som ens läser här o ser detta får ni jätte gärna svara =)

Nu har bebis ätit o somnat så jag får väll göra detsamma,,,
Gonatt från mig o min pyttelilla bebis på 4,6 kg

Pratglad bebis =)

Hela morgonen har hon legat o jollrat för sig själv, från 7 till 9.30 typ, men nu sover hon istället. Jätte mysigt att ligga o lyssna på, somnade nog till några gånger men när jag hörde de så ler man.hihi mysigt,
Om en liten stund ska jag o lilla syster hälsa på våran pappa, och efter det ska vi käka lunch på stan, så nu ska jag göra mig iordning medans bebis sover =)

Hejsvejs

Gillar inte denna "pilot mössa" men hon e söt ändå =)

Tisdag....

Idag har vi mest slappat, skulle gått en sväng till stan men det regnade så vi struntade i det, men när daniel kommit hem från jobbet va de fint väder så vi åkte ner til kype o kollade när Björa Martina o Rodel (vet inte hur det stavas) fiskade. EFter det åkte vi till Daniels mamma o hälsade på.
Nu sitter jag som vanigt =) o väntar på att fisen ska vakna så hon kan äta så vi kan fortsätta nana sen.


En glad Tjej =9

Gå ner i vikt....nuuuu

Jag måste gå ner i vikt, gick upp 20 kilo när jag va gravid, TJUGO KILO det e sjukt mycke, speciellt när man e 158 cm lång.Har iof gått ner 10 av dom 20 men ska fgå ner minst 15 till, och bli slank. =) de e mitt mål tills nästa sommar så att man kan bada, för det har jag inte gjort el kommer att göra denna sommaren.

Nu sitter ja dödstrött o väntar på att lilltjejen ska vakna, (kallar inte henne för fanny så ofta )så att hon kan äta o sen somna om igen.  Igår trodde ja hon skulle vakna runt 6  men hon vakna 4....hopppas hopppas hoppas att hon sover lite längre inatt.
Nattis Nattis om en stund (förhoppningsvis )




Mamma med bebis


livlig bebis =)

Hihi...har lagt bebis fanny på golvet i sitt baby gym, hon tycker för första gången att det e kul, låter o pratar som tusan, hon skriker till lite då o då o blir rädd för sig själv att det kan komma så höga ljud.hehe..
Jätte roligt att sitta o kolla på henne.

Idag har vi inte hunnit med så mycket, vikt lite kläder o diskat lite disk o förökt få bebis att sova själv men hon ville bara sova på mig idag. Men men...nu ska vi ner till city och handla lite, tänkte att jag skulle göra köttfärs paj i morgon.
 

Trött bebis som tycker om att åka bil =9

Söndag kväll....

Igår va jag ju som sagt på kräftskiva, jag åt inte kräftor utan grillade istället, mums =)
majs har ju blivit en ny favorit hos mig, vet inte varför men har fått nått begär på att jag måste majs och har gjort det varje dag i typ 2 veckor. Åkte hem från sofia o adde vid 11 tiden med taxi som kostade hela 347kr, lite väl dyrt tycker ja.
Idag har vi haft det jätte mysigt, Har varit hos Daniels barndomskompis Petter och hans tjej karin och deras två barn Linn och Lukas.
Vi grillade lite också satt vi o tjöta ett bra tag, jätte mysigt va de iaf...

Nu har min älskling precis fått lite mat och har somnat så hoppas vi på att hon sover till kl 6, man kan juh hoppas...men tror att hon kommer vakna vid 5 tiden.men det e länge ändå tycker ja, i början el ja, den första månaden fick man gå upp mitt i natten o det va jobbigt.
Ne nu e de nana tajm
Natti Natti



min valpis!


Kräftskiva

Idag e de kräftskiva hos sofia o adde men jag äter ju inte kräftor så de får bli grillmat istället, mycket godare tycker ja.
Har träffat camilla idag, det va längesedan sist, jätte kul o se henne =) sitter hemma nu i min varma lägenhet o vänta på att klockan ska bli 17.30 o min syster kommer för att köra mig Fanny, Jenny och Cathrine till sofia i sandared. Lägger nog upp någon bild därifrån imon..
Bye ByeBusbebis 
Busbebisen =)

Låååång fredag.

Detta har nog varit den längsta fredagen på länge, o den e inte slut än!ne nu lät ja negativ, men den har faktiskt inte varit så jätte rolig. Har ringt runt till alla kompisar o systrar och till o me min mamma, men de va ingen som ville/kunde hitta på nått... =( tyckte synd om mig själv ett tag men nu trivs jag bra med sovande bebis o ett glas vitt vin.
=)

Imorgon blir de kräftskiva hos sofia, de ska bli super skoj...så länge Fanny inte har ont i magen o skriker som hon gjorde innan idag o igår..


 Nyfödd Fanny 1,5 timmar gammal =)

Sol Sol Sol =)

Idag blir de nog en vända på stan tror ja, ska först sätta på en tvätt o ta på Fanny en söt klänning och fråga moster Maria om hon vill följa med till stan, ska nog även ta en sväng förbi mitt jobb o kolla om nån e där.
Fannys moster ska bli gudmor åt henne, vi frågade henne igår och det ville hon gärna! Lite synd om hennes andra moster Julia men vi lovade henne att om Fanny någongång får ett syskon å har hon första tjing på den. Ne nu vill ja ut i den fina vädret.

Tjing

Kram

Mamma o Bebis


Ny blogg...

Nu ska vi se om jag kan sköta denna bloggen bättre än den andra =) hehe...måste lära mig lite om hur man gör den fin o så! Får plugga lite.
IAF Tina heter jag e 24 snart 25 bor i Borås men kille o en liten ny bebis Fanny heter hon.Undrar ni nått el om det finns någon som vill berätta hur man utformar sin blogg på bästa sätt e de bara att skriva.
Kramar

RSS 2.0