30/3 Tisdag

Tvätt dag idag igen, Fanny nanar och ja ska snart göra mig i ordning lite.Sen blir det nog en liten promenad, det är ju soligt ute =)

I morgon ska jag och Fanny hälsa på hos Sofia i Sandared tänkte vi och sen förbi jobbet och kolla vad jag ska jobba med i sommar.

Ne nu är det dax att fixa iordning sig medans bustrollet nanar.

tjing


Camilla och lille Liam va och hälsade på oss häromdagen...sötaste killen ja sett =)


Bustrollet Fanny!!!!!!!!!!

29/3 Måndag

Kom på att jag glömt skriva att vi har varit på bvc, i torsdags va vi där, på 10 månaders kontroll =)
Hon hade gått upp ca ett halv kilo och växt ca 3 cm!!Börjar bli en stor tjej nu. 8.195 väger hon och hon är 71,5 cm lång!Hon börjar bli en stor tjej nu!!!

       


Grattis till Fanny på 10 månaders dagen =)


27/3 Lördag

Idag har ja fått lite välbehövlig sovmorgon till kl 09 =) Om en liten stund ska vi åka ut till Marias hus jag och hon vi ska måla och fixa o dona, igår firade vi Maria för hon fyllde år, åt lite gött och så.

Kollade på en jätte hemsk film igår, jag brukar undvika att kolla på "rysare" men Maria och Julia övertalade mig,"girl next door" hette den, den va sjuk och jätte hemsk, handlade om två systrar som fick bo hemma hos sin moster efter att deras föräldrar dött, och hon misshandlar dom SJUKT mycket.





23/3 Tisdag

Idag ska Fanny fotas =) Per Aronsson pappas kompis som är fotograf ska göra det, ska bli kul, hoppas hon är på bra humör bara, hon ligger o sover nu och sen ska vi äta och sen traska ner, så förmodligen är hon utvilad och mätt =)

Nu ska jag packa allt som ska med...hejsvejs

22/3 Måndag

Idag blir det öppna förskolan på norrmalm igen, träffa alla mammor och alla bebisar, efter det ska jag äntligen till frisören igen =) det ska bli jätte skönt.

Det som Fanny underhåller sig med mestadels nuförtiden är att klappa händerna och vinka, plus att hon "smackar" men munnen hela tiden =) Jätte duktig liten tjej jag har här hemma.
Igår va vi på sista babysimmet, så nu får det bli badhuset istället, hon dyker och skvätter vatten och verkligen älskar att bada!!!


på sångstund i "biblioteket"


Lilla Juli va med osså =)


19/3 Fredag

Idag har vi vart på sångstund på biblioteket igen, det va mysigt! Fanny tycker verkligen att det är roligt att komma bort lite och leka med andra bebisar =)
Har inte lagt upp så mycket kort från den sista tiden så här kommer lite!!!

        


 


 

17/3 Onsdag

tvätt o städ dag igen, tråkigt men behövligt!!!
senare ska vi förmodligen träffa Anders Linnea och Oliver på öppna förskolan på GA, det va längesedan jag träffade dom. Så nu måste jag skynda mig för Fanny sover o då får man passa på att göra allt men inte kan göra när hon är vaken =)

Galen bebis =)

12/3 Fredag

Idag ska här städas och lagas mat och fixa o dona. Jag och Fanny har precis badat ett lååångt bad, mysigt va de!
Ikväll kommer Karin Petter och barnen, vi ska äta gött o tjöta lite. Imorrn blir det party!

nu sover Fanny och jag borde egentligen städa el göra mig iordning, det går lite snabbare att göra saker medans hon sover, men jag orkar inte just nu, jobbigt!


11/3 Torsdag

Idag vaknade jag 05:18 första gången då ville inte Fanny sova mer,,jipppiieee...men jag gav henne mat så hon somnade om till kl06.30 när Daniel skulle till jobbet,sen la hon värsta bajsen så vi badade i diskhon, det va jätte skojsigt tyckte Fanny hon skrattde till och med.

Senare idag vet ja inte vad vi ska hitta på än, förmodligen lunch med Sofia, och kanske en sväng till öppna förskolan, men får se vad dagen har att erbjuda.
På fredag kommer Petter, Karin, Linn och Lukas hit och ska käka lite och på lördag blir det fest med världen bästa Cathrine =)Kanske en världens bästa Sofia med men hon visste inte än ;)




10/3 Onsdag

Idag är det tvätt dag igen, suck, men men vill man ha rena kläder får man väll tvätta!!
Mormor och Morfar och Julia kommer hit om en stund dom ska fika och kolla på när Fanny kryper och hur stora hennes tänder e =) Tur att man har lilla Fanny så man träffar dom lite oftare =) hehe

Just nu sitter Fanny och plockar ut all tvätt ur tvätt påsarna och hennes nya ställning är på knä utan att håll i sig i någonting, lite vigligt är det men det går.
Hon har börjat med att rynka näsan när hon ler också =) Sötisen.


Soligt =)


Mina älsklingar=)

9/3 Tisdag

Oj vilken dag vi haft idag, det började med ett besök på biblioteket ( som för tillfället ligger nere i stan för dom bygger om ) där va vi med på sång stund med massa andra bebisar, sen träffade vi Cathrine och åt lunch efter det följde vi med Elisabeth och Gabriel till lekborgen(det tyckte Fanny verkligen va jätte kul)...o sist men inte minst kom vi hem vid 4 tiden och sen vid halv 6 kom Cathrine, Sofia och Jenny och fikade lite,en full proppad dag, så nu är Fanny helt slut och ligger och sover i sin säng!

Imorgon kommer Mommo o moffa hit på fika annars blir det en lugn dag, det måste man ha ibland med!


Julia och Fanny hos pappa =)


8/3 Måndag

Camilla och Magnus har fått en liten knåddis nu =) Dom skickade en bild på han, jätte söt liten bebbe.Grattis Grattis till er =)

Idag ska jag och Fanny till öppna förskolan, det va verkligen jätte längesen vi var där, ska bli skoj!Först va ju Fanny sjuk några gånger och sen va vi i östersund o då missade vi 2ggr med, (hoppas dom känner igen oss fortfarande )hehe!
Just nu försöker Fanny sova men det går sådär, hon har ju fattat att hon kan ställa sig upp i sängen så hon gör det hela tiden, hon kommer nog att somna ståendes snart. Hon kryper hur snabbt som helst nu hon hinner knappt med själv ibland,också ställer hon sig upp mot allt som finns =)

Nu blev det tyst i sov rummet ska kika in o kolla om hon somnat!

haha,,det hade hon..måste ta ett kort så ni får se =)




5/3 Fredag

Nu e de Fredag igen =) Tycker verkligen att fredag e den bästa dagen på veckan när man är ledig hela veckorna, för då e alla andra lediga också.

Idag ska jag o Fanny först hem på en fika hos Camilla, (nu e de inte lång tid kvar,6 dagar bara) efter de ska vi till pappa och hälsa på och sen hem för då kommer mamma hit och senare på kvällen kommer Sofia =) Fullt upp hela dagen. Nu har Fanny äntligen somnat igen.,...så nu ska ja hoppa in i duschen =)

hejsvejs




3/3 Onsdag

Idag fyller mamma år, Grattis på födelsedagen =)

Resan hem från Östersund gick bra, sista sträckan sov Fanny till o me. Jätte skönt att få slappna av lite själv också, satt jämte två ryssar som pratade hela tiden dock men lite lugn o ro blev de. Daniel kom o hämta oss på landvetter, han hade saknat oss jätte mycket, o Fanny blev jätte glad av att se honom.
Vi har haft det kanon i Östersund, men borta bra hemma bäst. Men man blev lite bortskämd när man va där för Tor lagade mat nästan varje dag åt oss, Gött va de med, vi åt älg och öring o massa gottit.
Idag ska ja nog äta tacos,de e gott de me.

Här kommer lite bilder från östersund =)


        



   

RSS 2.0